Skip to Content

Biefstuk met oregano – Vodinó fillé toriganáto

Als je de smaak van oregano nog meer wil laten uitkomen, kan je voor het opdienen nog een plakje boter, gekruid met oregano, op de biefstukken leggen.

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten Biefstuk met oregano – Vodinó fillé toriganáto

  • 4 kalfs- of runderbiefstukken à 150 g
  • 6 eetl, boter
  • sap van 1-2 citroenen
  • 1½ eetlepel versgesneden oregano of 1 theelepel gedroogde oregano
  • zout
  • peper
  • 1 citroen

Bereidingswijze Biefstuk met oregano – Vodinó fillé toriganáto

De biefstuk droogdeppen. De boter smelten. Biefstukken met boter bestrijken, citroensap erover druppelen en oregano erover strooien. Biefstukken op barbecue of onder de grill leggen en aan iedere kant 4à 5 minuten roosteren. Na het roosteren zout en peper erover strooien. Biefstukken serveren met stukjes citroen. Lekker met gebakken aardappelen en een tomatensla opdienen.